Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Χαιρετε!
Σημερα ξεκιναω το πρωτο μου ιστολογιο με θεμα την διατροφη - διαιτα που οφειλω...πρεπει...επιβαλλεται να ακολουθησω και ολο το αναβαλλω..
Ειμαι μαμα ενος μπεμπη και συζυγος βεβαιως βεβαιως...και αποφασισα να επιστρεψω στα κιλα που ημουν πριν 5 χρονια (οταν δηλ παντρευτηκα τον αγαπημενο αντρουλη)..το οποιον σημαινει να χασω αρχικα καμμια 20αρια κιλακια και αν εχω ορεξη να χασω κι αλλα 10...δεν νομιζω να σοκαριστηκατε? Εγω αρχικα ναι...τωρα το εχω πλεον ξεπερασει!
Τα μυστικα μου νουμερα??? Θα τα αποκαλυψω εν καιρω..
Προς το παρον ειπα να ακολουθησω την γνωστη σε πολλους διατροφη των weight watchers, τροποιημενη ελαφρως συμφωνα με τις δικες μου αναγκες..
Πραγμα που σημαινει οτι σκοπευω να λαμβανω καθημερινα περι τους 20 ποντους μεσα στους οποιους θα υπολογιζω ως 0 ποντους τα φρουτα (εφοσον δεν ξεπερναω τα 2 την ημερα) και τα λαχανικα.. Ειχε δουλεψει πανω μου σαν συστημα στο παρελθον, οποτε γιατι να μην δουλεψει και τωρα?
Σιγα σιγα θα ανεβαζω καποιες συνταγες που εχουν μετρηθει απο μενα σε ποντους ww και που δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν τις κανονικες συνταγες!
καλη μου αρχη λοιπον!

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα :)
    Καλή αρχή λοιπόν Νατάσα και καλές ..."πονταρισιές"!!!!!!
    Μια χαρά θα τα πας αφού το πήρες απόφαση
    Καλές αναρτήσεις σου εύχομαι και βέβαια ένα μεγάλο "Καλωσόρισες" στην παρέα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για το καλοσωρισμα και για τις ιδεες απο το πολυ ομορφο μπλογκ σου! καλα μας μαγειρεματα!

      Διαγραφή
  2. Καλώς όρισες, Νατάσα!
    Την δίαιτα που προτείνεις δεν την έχω ξανακούσει, θα ήθελα να μάθω περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία καλώς όρισες!Η δίαιτα είναι σχετικά γνωστή, είναι η δίαιτα των πόντων της weight watchers, χρόνια τώρα λειτουργεί στην Αγγλία και στην Αμερική. Ενα ελληνικό site που έχει αναφορά αρκετά αναλυτικά είναι αυτό http://www.eatingdisorders.gr/forum/viewthread.php?tid=1122 .Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά είμαι καινούρια στην μπλογκόσφαιρα και ψάχνομαι ακόμα ως προς την παρουσίαση κλπ.
      Αν σε ενδιαφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο μπορώ να σε βοηθήσω...ουσιαστικά είναι μία δίαιτα που με τον τρόπο της σε οδηγεί στις σωστές επιλογές και τρως απ όλα!

      Διαγραφή